Juup. Eli tänään kokeiltiin sitten aamupäivällä ensimmäistä kertaa hakua ihan vaan tuossa meidän lähimetsässä. Käytiin katsomassa Jirkan kanssa piilot valmiiksi.

Sitten vaan Jirka metsikköön piiloon nakkirasian kanssa. Tehtiin kaksi hakua.

Hakuvaljaat päälle ja menoksi! Mentiin ihan kävellen tuohon tien toiselle puolelle metsään Dacon kanssa. Kiskoi narussa "surinan" kanssa koko matkan, eli tiesi tasan tarkkaan mitä ollaan menossa tekemään.

Tuo meidän lähimetsä on aika jyrkkämäkinen ja kaatuneita puita siellä täällä eli hieman hankalempaa maastoa, kuin mitä ollaan treeneissä harjoiteltu. Mutta uskalsin lähteä koittamaan onnea, kun sillä on niin kova into tehdä sitä, että tuskin pienestä masentuu!

Ensimmäinen piilo. Jirka suuren kannon takana piilossa noin 20 metrin päässä jyrkässä alamäessä. Hyvä keskittyminen, hieman nenän heilutusta--->lähetys. Juoksi suoraan piilolle, ei kuitenkaan taas malttanut syödä nakkeja loppuun, vaan kiire jo tekemään seuraavaa rastiaPäättämätön

Sitten poistuttiin Dacon kanssa hetkeksi alueelta, kun Jirka meni toiseen piiloon valmiiksi.

Toinen piilo. Jirka suuren kiven takana piilossa noin 20 metrin päässä jyrkässä alamäessä, jossa iso kaatunut puu edessä. Hyvä keskittyminen oli taas, nenä heilui taas hyvin-->lähetys. Juoksi alamäkeä alas, pysähtyi ja alkoi poukkoilemaan, kutsuin takaisin--->VIRHE, tyhmä minä. Luulin että oli kadottanut hajun, vaikka todellisuudessa Daco kävi seisomassa Jirkasta noin puolentoista metrin päässä, ja yritti hakea uraa mistä pääsee Jirkan luokse. No mutta, kutsuin siis takaisin tuli hyvin luokse, uusi lähetys ja sen jälkeen juoksi suoraan piilolle. Yhtä innokkaasti se lähti uudestaan samalle piilolle mutta minua harmitti, kun olin hätäinen, plaah. No, virheistä oppii, ehkä ;).

Meni kyllä todella hienosti se reissu! Saa se kyllä hyin vainuja vaikeassakin maastossa jo. Eikä lannistu kyllä mistään!