Aamupala ja pakkaus. Ja sitten nenä kohti Rukan tuntureita. Puuduttavaa istumista kesti tällä kertaa noin nelisen tuntia. Oltiin varattu suuri kelomökki järven rannalta, noin 7km päästä Rukalta. Täällä on aivan lumoavat maisemat. Kyllä sielu lepää ja työt unohtuu!

Lunta täällä on reilusti yli metrin. Kävin heti koirien kanssa tässä lähitienoilla kahlaamassa lumihangissa. Lunta on kyllä reilusti reisiin asti, melko hidasta liikkumistaJ. Koiratkin hyppivät pehmeässä lumessa aivan fiiliksissa! Saatiin mökki tosi rauhalliselta alueelta. Naapureita ei ollenkaan näkyvissä. Vain lunta ja lumisia puita. Koirat saavat siis ihan huoletta viilettää vapaana kieli poskella! Vilkasta autotietäkään ei lähettyvillä.

Noin tunti me sitten tuossa lähitienoilla koirien kanssa hangissa möyrittiin. Tuloksena kaksi Erittäin lumista ja kuolaista koiraa, jotka läähättivät kielet poskilla, ja olivat ihan ekstaasissa! Mie muutan kyllä LappiinJ!

Pojat purkivat kelkat traileriltä alas. Koirat jätettiin mökkiin vetämään sikeitä. Ja me lähdettiin vähän katsastelemaan maisemia ja reittejä kelkan päältä. On se kelkkailukin kyllä melko hienoa puuhaa. Ei sitä käsitä ennen kuin itse kokeilee ajaa! Rankkaa touhua se kyllä on, mutta kiva nähdä, että kuinka pitkälle se oma kunto kestää ja kehittyykö se ajan kanssa.

Tehtiin noin parin tunnin reissu. Ja sit mökille, sauna lämpeämään, takkaan tuli ja makkaran syöntiin. Tämä se on elämää!