Tehtiin lyhyitä seuraamisia, perusasentoja, kontaktia, paikallamakuuta ja luoksetuloa.

Seuraaminen oli ihan hyvää. Välillä lähti kontakti ja katosi oikea paikka, mutta innokasta kuitenkin. Namia pitäisi uskaltaa alkaa vähentämään, seuraa liikaa minun namikättä. Namia kun pitää tuossa alamahan kohdalla, niin seuraaminen on hyvää ja intensiivistä, kun nostan käden rinnan päälle, katoaa oikea paikka hiukan--->on liian kaukana ja tulee liian eteen. Kun yritän heiluttaa kättä normaalisti, seuraa vaan käden liikettä. Eli tätä täytyy alkaa hiomaan.

Paikkamakuu meni muutaman kerran loistavasti. Ensimmäiset kerrat oli hienosti paikallaan. Minä noin 15metrin päässä, laskin kymmeneen ja takaisin. Pysyi hyvin. Pari kertaa häiriintyi jostain metsässä kuuluvista rapinoista pimeässä, haukkui ja lähti tulemaan minua kohti. Sitten pari viimeistä kertaa onnistui todella hyvin. Menin n.20metrin päähän, laskin viiteentoista ja takaisin.

Perusasentoja. Ihan kiitettäviä. Istui suorassa, kontakti hyvä. Hakee aika nätisti oikean paikan pysähdyksissä. Aika paljon saa vielä namilla ohjailla, mutta niitä on kyllä nyt jo rutkasti vähennettykin. Ja lisää saa pikkuhiljaa vähentää.

Luoksetulo. Tosi hienosti! Otin sivulle, jätin istumaan paikoilleen ja kävelin noin 20 askeleen päähän, kutsu, tuli reippaalla ravilla häntä heiluen pienellä käsiohjauksella sivulle.

Liikkeiden välissä ja lopuksi leikkiä narupallolla, joka on nyt ehdoton suosikki!

Lopuksi tein narupallolla leikkimielistä noutoa. Heitto ja käsky tuo. Tarttuu kyllä reippaasti esineisiin ja tuo hyvällä tempolla suoraan käteen esineen. Kivat iltatreenit kaikinpuolin!