Aamulla otettiin ihan sisällä seuraamispätkiä ja sivulletuloa.

Mahtavaa , jippii tuli sivulle tänään ekan kerran ilman käsimerkkejä! Pelkkä käsky riitti. Ja seisoin itse ihan tikkusuorana, hieman katsekontaktia sivusilmällä. Aika hyvä fiilis voi tulla jostain noinkin pienestäHymy! Kaiken lisäksi, tuli oikealle paikalle sivuun. Ja kontaktin kanssa.

Seuraamispätkät oli ihan ok. Välillä hieman jätätti, ja välillä sitten taas edisti. Mutta olen kyllä nyt jättänyt tuota namikättä kokonaan pois seuraamisessa, voi olla, että joudun kyllä siihen hieman vielä palaamaan takaisin, että löytää taas sen oikean paikan.

 

Tässä illalla otettiin taas vielä muutamat sivut ja seuraukset. Sivut todella hienosti. Seuraamiset samat kuin aamulla. Eli namikäsi takaisin peliin mukaan!

Sitten ollaan harjoiteltu paljon eri esineiden noutamista ja suuhun ottamista. Tänään tehtiin niitä lusikallaHymy. Ensin ihan vaan lusikan nostamista lattialta minun käteen. Tarttuu ja nostaa kyllä hyvin innokkaasti. Välillä ehkä hiukan liiankin innokkaasti, kun ei aina katso, että missä kohtaa se mamman käsi on, johon se esine täytyisi antaa ;).

Sitten ihan pientä noutoa lusikalla. Otin Dacon sivulle, heitin lusikan ja käsky tuo. Lähtee reippaasti, ei rynni, tarttuu heti lusikkaan ja lähtee tuomaan minulle. Tässä hieman sama homma, eli välillä niin innoissaan, että ei tuo käteen asti, vaan pudottaa hiukan liian aikaisin esineen suustaan. Eli pitämisharjoituksia tarttis tehdä lisää.

Sitten lopuksi vielä leikkiä ja nakin piilotusta purkkien alle. Siitä kyllä tykkää! Nenä tuhisten nuuskii purkkeja. Saa vaan aika nopeasti purkit nurin, täytyisi hieman vaikeuttaa:)