Juuri tultiin rauniolta. Ihmeen paljon oli aktiivista treenaajaa näin vappuna! Mutta kerkeäähän sitä huomennakin juhlistamaan ;)

Hiukan meille tuli kiire treenaamaan, kun suoraan kaupasta Daco pisulle ja autoon. Vireystasohan oli sitten...kröhöm...jo valmiiksi aika korkealla:) Ja lisää sitä vielä nostatti treenirepun pakkaaminen.

Noh, kolme valmista piiloa. Ensimmäinen haamuna. Löysi helposti ihan ilman mutkia. Toinen sitten valmis. Lähetys ja lähti vauhdilla (niinkuin aina). Hakee ja hakee, yritti pomppia ja katsella -->ei tulosta, sai vainun, lähti hieman kiertäen ja sen jälkeen löysi hyvin.

Kolmas piilo, valmis. Vähän hankalammassa paikassa. Suuri betonilevy, missä reikä keskellä. Lähetys, samalla innolla lähti etenemään. Hakee ja hakee, yrittää katseella tavoittaa-->ei tulosta. Hakee lisää, tekee erinomaisesti töitä! Sitten sai vainun. Haistaa ja haistaa, pyörii alueella ja surisee omaan tapaansa. Miettii että miten ukkoon pääsee käsiksi. Ei turhaudu, jatkaa reippaasti yrittämistä, ei luovuttanut missään vaiheessa! Sitten löysi reitin ukon luo ja voi sitä riemua!

Aika jännä. Kiinnitin tänään huomiota siihen, että kun saa hajuvainun ihmisestä, niin alkaa "surisemaan", kauhea hätä olisi päästä ukon luo.

Ohjaajalta palaute, että teki mahtavasti töitä! Meni erittäin hyvin! Ei osaa vielä täysin "käsitellä" hajuja, mutta oppii ERITTÄIN nopeasti!! Hienoa!

Treeneissä oli mukana myös meidän tulevat jälkiohjaajat. Jotka antoivat myös palautetta. Hieno koira! Sitkeästi töitä tekevä. Etenää erittäin hyvin vaikeassa maastossa. On pokkaa jopa omiin päätöksiin. Jonka takia täytyy kiinnittää tarkasti huomiota ohjaamiseen, ettei ala tekemään omia ratkaisuja. Suosittelivat umpipiiloja pelkästään ensi kerralla, ettei pysty katseella hakemaan. Eli niin tehdään!

Sitten sain heiltä palautetta myös vielä jälkikäteen siitä jäljestämisestä. On kuulemma todella potentiaalinen jälkikoira myös! Keskittyy hyvin. Lisää vaan harjoitusta, niin tulee sitä malttiakin!

Oli kyllä hyvät treenit! Olen todella tyytyväinen! Koira teki töitä hyvällä fiiliksellä ja sitä kautta ohjaajalle myös hyvä mieli!