Voi voi. Taas on jäänyt treenejä paljon kirjoittamatta. Aloitettiin taas tokokryhmän tokotreenit kentällä. Jälkeä ollaan tehty ja hakua oman porukan kanssa, sekä myös Lauran ohjauksessa. No, mitäpä sitä menneitä murehtimaan:)

Tänään hakua Röykässä, Lönnbergin Lauran ohjauksessa. Paikallaolijat, Venla&Jidi, Minä&Daco, Laura&Nessa, Tiina&Simba.

Oli lämmin päivä! Tallattiin alue. Tuuli ei käynyt oikein yhtään metsään. Metsä oli kivikkoista, kuivaa kangasmetsää, hieman erilainen hakumetsä, hyvähyvä!

Tosiaan. Oli tarkoitus tehdä Dacolle vahvoja tuuli-ilmaisu treenejä, mutta tuuli oli hiukan heikonlainen. Teimme siis niin, että kävelimme liinan kanssa lähelle maalimiestä ja kun sai hajun, niin takaisin keskilinjalle ja lähetys. Eli hajumuistiharjoituksia.

Eka piilo. Kävelimme, sai hajun selkeästi, takaisin keskilinjalle ja lähetys. Lähti vauhdilla etenemään ja löysi ukon täydellisesti. Juoksi hienosti L-kirjaimen muotoisesti.

Toka piilo. Kävelyä taas, mutta näki maalimiehen. Keskilinjalle ja lähetys. Löysi hienosti.

Sama kolmannella piilolla. Pitäisikö harjoitella umppareita?

Sitten lähdettiin vielä metsän siimekseen kimppalenkille. Venla&Jidi ei mukana. Hyvin meni lauman lenkit. Ei tullut mitään kahnauksia.

Lopuksi vielä ammuttiin. Kissanruoka palkkana. Sidoin Deen puuhun kiinni. Tiina piti Simbaa kiinni. Lauralla oli Nessa paikkamakuussa ja Ralli rallatteli vapaana. Neljä laukausta ja tauko. Daco seisoi laukausten ajan, kuunteli ja katsoi Lauraan päin-->ei reagoinut. Kissanruoka naamaan ja toinen kerta. Neljä laukausta. Seisoi laukausten ajan, kuunteli ja katsoi Lauraan päin-->ei reagoinut, ruoka naamariin:). Onnistuneet paukkutreenit. Näitä lisää!