Ensin täytyy sanoa, että anteeksi kaikki jotka ovat turhaan käyneet meidän blogia vilkuilemassa, kun tää laiska nainen ei ole tehnyt päivityksiä!

No joo, trrenattu ollaan taas paljon kaikenlaista. Ja kaikki on jääneet kirjoittamatta, plaah, laiska minä. Mutta pääasiahan on, että ollaan touhuttu :)

Olimme perjantaina Lauran, Nessan ja Rallin kanssa tokoilemassa. Lähinnä meidän treenit olivat nyt häiriötreenit uudella kentällä. Tehtiin vaan asioita, joita Daco osaa jo hyvin.

Seuraaminen: Aluksi kontakti hapuili. Katseli lähinnä Rallin treenaamista. Nostattamisella sain hyvää katsekontaktia. Lyhyet seuraamispätkät todella hienoja! Paikka pysyi ja katse pysyi. Nättiä. Pidemmillä pätkillä jäi hieman ja pudotti hetkellisesti kontaktia. Mutta kaikenkaikkiaan hyvä suoritus!

Käännökset sivulla: Hyviä. Tiiviitä ja nopeita.

Luoksetulo: Täydelliset. Kävelin noin 15 reipasta askelta Dacosta. Kutsuin luokse, tuli hienolla laukalla ja tosi kivasti eteen!

Paikkamakuu: Lyhyet  paikkamakuut onnistui hienosti! Kun menin sitten hieman pidemmälle ja viivyin kauemmin, niin otti häiriötä pahasti lähistöllä treenaavasti Nessasta jolle heiteltiin lelua.

Kaikenkaikkiaan mukavat treenit ja näitä lisää. Häiriöö, häiriöö ja häiriöö. Kyllä se siitä sitten! Meidän tokoryhmän kentällä menevät treenit jo täydellisesti häiriön osalta. Kontakti ei putoa missään vaiheessa. Tämän kun vielä saisi vahvaksi muuallakin, niin sitten päästään taas hieman etenemään liikkeissä.

Lopuksi käytiin vielä uittamassa hirmu-aussiet. Daco ei ainakaan vielä ole hirmuinen vesipeto. Tykkää kyllä paljon kahlata, mutta heti kun jalat ei yllä maahan niin sitten alkaa hirmuinen räpiköinti rantaan päin :). Noh, ei muuta kuin harjoitusta vaan tälläkin saralla, niin jospa hän siitä innostuu!