Dodiin. Eli tänään jatkettiin Dacon kanssa ALO-kurssia.

Meidän ryhmän oma koutsi oli lomailemassa, joten Minna veti meidän treenit. Kiitos Minna vielä hyvistä reeneistä:)

Meitä oli ryhmässä tällä kertaa hurjat kaksi osallistujaa ja koko halli käytössä! Aika mahtavan ainutlaatuista! Oli kyllä ihanasti tilaa tehdä ja keskittyä omaan tekemiseen. 

Olen kyllä hirmu tyytyväinen meidän tämän päivän tokoiluihin! Dacolla oli tosi hyvä kontakti kokoajan ja ei hötkyilly seuraamisessa ollenkaan, jäi välillä jopa aavistuksen jätättämään liikkeelle lähdettäessä. Mutta koutsin ohjeistuksen mukaan, ohjaan enemmän nyt namilla kun lähdetään liikkeelle. Ja se kyllä toimi heti. Tuli heti reippaammin mukaan ja pysyi hyvin sivulla ja kontaktissa!

Asentoja sivulla täytyy alkaa myös hiomaan. Pari-muutama askel ja pysähdys. Meni kyllä aika nätisti oikealle paikalle, kun vaan minä taas tajuisin ohjata sitä namilla:) Koutsin mukaan, Daco on kuulemma sivulla aika hyvin suorassa. Pientä vinoa esiintyy ajoittain, mutta hiotaanHymy.

Luoksetulo, niin että minä jätin Dacon istumaan, kävelin kolmen-neljän metrin päähän, käsky siVU ja tuli reippaasti mutta hillitysti kädellä ohjaamalla sivulle. Aika hienosti malttoi odottaa käskyä.

Sitten luoksetulo, niin että Minna piti poikaa, kävelin melkein hallin puoleenväliin, käsky ja tuli kuin ammuttu! Vauhtia siis riitti, ehkä hiukan liikaakin, mutta olen tyytyväinen tällä hetkellä:)

Paikallamakuu onnistui paaaljon paremmin kuin viime viikolla. Ollaan me sitä kyllä tuossa kotipihallakin hiukan harjoiteltu, mutta pienen häiriön alla hallissa meni tosi hyvin. Sain ottaa jo ihan reippaasti kolme-neljä askelta Dacon eteen, lasku viiteen-seitsemään, ja takaisin. Hyvä kontakti kokoajan, hienosti poika paikallaan, kreittiä!

Sitten paikallamakuu niin, että kävelin reippaasti noin viiden-kuuden metrin päähän Dacosta, käännös ja heti takaisin. Hyvin onnistui sekin! Kontakti pysyi siinäkin.

Kunnon häiriön alla, Daco ei vielä ihan kestä olla paikallamakuussa, mutta sillä ei ole vielä mitään kiirettäkään!

Aitaa kokeiltiin myös muutaman kerran. Ensin ihan vaan siten, että minä menin Dacon vierellä, käsky 'aitaa' ja hyppäsi rohkeasti. Sitten yritettiin niin, että Minna meni namien kanssa aidan toiselle puolelle odottamaan että lähetän Dacon sinne, mutta se homma kaatui ennenkuin kerkesi edes alkamaan:) Minna oli siis aiiiivan liian ihana houkutus sielläNauru. Eli Minna meni sitten areenalta pois, ja jätti vaan namit alustalle, minä lähetin Dacon 'aitaa' ja sitten meni hienosti! Hyvä poitsu, kun ei jänskännyt yhtään! 

Kehitystä on tapahtunut taas ihan valtavasti, verrattuna viime viikon reeneihin! Ylpeä saa mamma olla!