Oivoi, ei sitä saa aikaiseksi päivittää vaikka kuinka yrittäis.

Noh, paljon on kaikkea tapahtununna ja sehän on pääpointti :)!

Meitä kävi viime viikonlopun ilostuttamassa aussie neitinen, Ralli (Ardiente Rosa India). Aivan mahtis pakkaus :) Dacon kanssa tulivat hienosti toimeen! Leikkivät, hammastelivat, puuhastelivat, uivat, riehuivat jne... :) Välillä jopa rauhoittuivatkin. Pesivät toistensa naamoja, korvia ja nukkuivat niin söpösti kylki kyljessä, limittäin ja lomittain <3 kuinka suloista! Viikonloppu meni siis todella nopeasti, toivottavasti tytsillä oli kivaa ja Laura-mamma tuo sen joskus uudestaankin yökyläilemään ;) .

Eilen kävimme sitten Dacon kanssa tokotreeneissä kentällä. Harjoittelimme ensin paikkamakuuta ryhmässä. Kävelin ensin muutaman askeleen päähän hihnasta kiinni pitäen ja palkkaus. Ei ongelmaa. Sitten päästin vapaaksi ja menin kauemmas, odotin hetken ja palkkaus.Ei ongelmaa. Näitä toistoja muutama ja hienosti meni.

Sen jälkeen harjoiteltiin luoksetuloa. Dee sivulle ja odottaa. Kävelin n.viiden askeleen päähän, sen jälkeen kävin palkkaamassa. Ei ongelmaa. Sitten kävelin kauemmas ja kävin taas palkkaamassa. Ei ongelmaa. Sen jälkeen menin reilun matkan päähän ja käsky tule. Hienolla vauhdilla suoraan eteen. Loistavaa! Tätä tehtiin vielä toinen samanlainen eikä ongelmaa.

Sitten oli vuorossa aita.  Teimme ensin namialustalla. Meni hyvin, joten kokeilimme ilman. Meni hienosti yli mutta alkoi sähläämään kun namia ei löytynytkään heti ja sitten huomasi vielä Minnan kentän toisella laidalla ja meinasi revetä liitoksistaan :).  Noh, toinen toisto niin että käsky ja heitin namin samaan aikaan. Meni paremmin, mutta ei tietty osaa vielä jäädä sinne seisomaan, vaan tuli sen jälkeen minun tykö :). Harjootusta.

Likeiden välissä harjoittelimme myös rauhoittumista. Ollaan tehty sitä nyt joka kerta ja nyt menee kyllä odottaminenkin hienosti. Ei enää piippaile levottomana, vaan osaa myös makoilla ja katsella muita ihan hissuksiin, tosi hienoa DacoPusu.

Huomenna lähdemmekin sitten kesälomareissulle. Daco pääsee taas viettämään vaunulla leirielämää ja käymään myös pohjoisessa mummon notkuvien herkkupöytien äärellä :) ! Ja päästään moikkaamaan kauan kaivattuja, rakkaita ystäviä <3 ja löytyy sieltä sitten Dacollekin kavereita :) . Ja tarkoituksena olisi käydä myös moikkamassa Deen kanssa lampaitakin, sitä innolla (ja kauhulla) odotellessa ;) !