Jee, taas päästiin hakuilemaan Dacon kanssa! On se vaan mielenkiintoinen laji. Kehitystä tapahtuu ihan huimaa vauhtia!

Kolme piiloa. Intoa riitti taas ihan älyttömästi! Sen verran siinä häröilyssä on tapahtunut edistystä, että kun mennään "asemiin" niin keskittyy ja tänään myöskin nosti ensimmäistä kertaa nenän ylös haistellakseen ilmaa, ennenkuin lähetin, Jippii!

Ensimmäinen piilo. Maalimies valmiiksi piiloon, n.20 metrin päähän. Keskittyi, mutta ei haistellut. Lähti vauhdilla, juoksi hieman ohi maalimiehestä, mutta palasi nopeasti takaisin päin ja löysi miehen. Sitä en osaa sanoa, että käyttikö siellä metsän siimeksessä nenäänsä, mutta löysi jokatapauksessa nopeammin kuin aiemmin.

Toinen piilo. Maalimies valmiina piilossa, n.30 metrin päähän. Keskittyi, nosti nenää hiukan ylöspäin ja nuuskutti-->lähetys samantien ja juoksi suoraan maalimiehen luokse vilkkaasti, kreit! Poitsulla oli niin kiire etsimään jo toista miestä, ettei malttanut syödä edes kaikkia nakkeja loppuun, mikä on siis ihan ennennäkemätöntä, huhYllättynyt, taitaa siis tosissaan rakastaa tätä!

Kolmas piilo. Maalimies valmiina, n.20 metriä. Keskittyi jälleen hyvin. Tällä kertaa ei nostanut kuonoa ylös, mutta nuuskutti ilmaa selvästi--->lähetys ja löytyi!

Ihan mahtavaa! Se taisi olla siis meidän hmmm... kolmas kerta kun oltiin hakumetsässä. Ja hakee jo valmiista piiloista ja käyttää myöskin jo nenää apuna. Hieno juttu!