Joops, eli Daco oli minulla töissä mukana. Lauralla taas oli aussie Nessa mukana.

Töiden jälkeen lähdettiin koiruuksien kanssa pellolle, puhkimaan hieman höyryjä pihalle. Sen jälkeen mentiin koulun kentälle treenaamaan häiriön alla.

Dacolla ei ollut ihan paras into päällä. Taisi olla hieman väsynyt työpäivästä:). Eli tehtiin sitten helppoja juttuja. Seuraamispätkiä pari, ok. Käännöksiä, ohjaajan käsi väärässä paikassa. Sitten harjoiteltiin käden asetusta oikealle paikalla, sujui heti paremmin. Sitten Daco välillä autoon ja Nessa kehiin.

Sitten Dacon vuoro. Leikkiä häiriön alla. Eli kun koulun kentällä oltiin, niin häiriötä riitti. Ihmisiä, autoja ja hälinää. Omalla lelulla leikki, ei meinannut sujua alkuunkaan. Katseli vaan häiriöitä. Laitettiin Daco hetkeksi autoon. Sitten uusiksi, Laura leikitti. Ei lähtenyt leikkimään, taas vaan katseli ympärilleen. Sitten koitin minä. Käytettiin Nessan leluja. Innostin, juoksin ja heilutin äänen kanssa lelua-->lähti mukaan. Tarttui hyvin kiinni, taisteli. Heitin lelua--->haki ja toi luokse. Parhaimmassa vireessä pistettiin autoon. Nessan vuoro välillä. Kun leikitettiin Nessaa, niin Daco riehaantui autossa. Kun otettiin Daco uudestaan kehiin, ei välittänyt häiriöistä laisinkaan. Leikki ihan täysillä! Hieno homma! Siihen oli hyvä lopettaa.

Käytiin vielä lopuksi pellolla.