Eli hakumetsässä tänään.

Huh, tänään olikin yli kolmen tunnin treenit, kun minä vielä ajattelin että nyt ei varmaan paljon ole porukkaa hakumetsään tulossa, kun on ystävänpäiväkin. Nii turha luuloHymy. Eipä se mitään, saipahan ulkoilla!

Tämä oli nyt siis meidän toinen kerta hakumetsässä. Ja koira muisti jo tasan tarkkaan, että missä ollaan! Sen suusta tuli sellaisia uusia "intoääniä" mitä en ole ennen siltä vielä kuullutYllättynyt ! Älytöntä kiskomista ja riemua! Kyllä ei ole pinintä epäilystäkään siitä, että tykkääkö se tuosta hommasta vai ei! Ihana katsella!

Ensimmäinen ukko tapahtui ihan takaa-ajona. Meni noin 30 metrin päähän ja kiventaakse piiloon. Käsky 'ukko' ja lähti sellaista vauhtia että pois alta! Juoksi ohi, kävi jossain pyörähtämässä, tuli takaisin päin pomppien, (siis ihan selkeästi vielä katselemalla etsii) pysähtyi aika lähellä ukkoa, jäi siihen alueelle pyörimään, ei löytänyt, lähti tulemaan takaisin minua kohti. Kutsuin takaisin, sitten maalimies haamuili ja antoi äänimerkkiä, uusi lähetys, juoksi uudestaan ohi, sitten kun lähti tulemaan maalimiestä kohti, pyöri lähellä hetken, sitten löytyi! Aivan uskomatonta työskentelyä! Se poika ei kyllä helpolla luovuta! Teki töitä ihan tosissaan! Ja sehän palkittiin, hienoa!

Toinen ukko oli jo valmiiksi piilossa. Mentiin reitille. Antoi haamun ja lähetys. Hirveä meno päällä, juoksi hieman ohi, mutta pysähtyi ja sen jälkeen meni suoraan ukolle! Eli heti meni paljon paremmin.

Kolmas ukko oli myös valmiina. Haamu ja lähetys. Löysi suoraan maalimiehen! Ihan mahtavaa! Todella hyvää työskentelyä! Parani siis joka kerta!

Onnistuneet hakutreenit kaikenkaikkiaan! Hirmu into päällä kokoajan, vauhtia riittää, ei masennu jos ei heti löydy. Hyvin tulee takaisin luokse kutsuttaessa, korvat on siis mukana! Olipahan piristävän hienot treenit!