Do diin. Tänään päästiin sitten ihka ensimmäistä kertaa Dacon kanssa oikein porukalla jäljestämään ja vielä kunnon ohjauksessa.

Ollaan me jotain suoria ja lyhyitä pätkiä kotosalla sen kanssa tehty.

Tehtiin makkararuutu. 50x50. Talloin itse jäljen ja makkarat päälle.

Sitten Daco ruudulle. Kamalalla tohinalla se taas autosta tuli. Katseli sen näköisenä, että tuttu porukka, mutta ihmetteli hiukan maastoa, kun olikin aakea laakea pelto, eikä metsä. Noh mutta, merkkipaalun oikealta puolelta käsky jälki ja sitten lähti. Hyvällä tuhinalla lähti hakemaan makkaraa/jälkeä, teki tiiviisti töitä mutta liian kovalla nopeudella. Kävi muutamia kertoja reilusti ruudun ulkopuolella, mutta tajusi hyvin nopeasti palata takaisin jäljelle. Kamala kiire sillä oli vaan kaikki nakit saada:). Sitten kun alkoi loppumaan nakit ruudulta, niin koira pois, että jäi mielikuva että jotain sinne vielä jäi.

Palaute: Teki hyvin töitä. Liian kovalla kiireellä vaan. Makkararuutua täytyy harjoitella nyt parikymmentä ainakin, että oppii hieman hillitsemään tahtia.

Hyvä fiilis jäi! Aika kivaa puuhaa on tuokin. Vapun jälkeen alkaa sitten jälkitreenit aina kerran viikossa. Vielä ainakin tähän asti on saanut treenejä hyvin eri päiville. Ei tule päällekkäisyyksiä. Torstaina on raunioita, pe sitten jälkeä, la hakutreenit, su olisi tottista (ei olla oltu kuin kerran, mutta aletaan työstämään pikkuhiljaa). Sitten hain tokoryhmään taas, joka olisi sitten ti. Tottisseminaareja on myös tulossa sitten kesemmällä joita pitää sitten taas Esa Tapio.